Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Zeolites Production Sa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Linii productie miniere complexe
100 $
Brand
Flux tehnologic complex
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
De la roci de cateva tone la praf micronizat, prelucrarea materialelor obtinute in exploatarile miniere sau de suprafata, balastiere,  inseamna un proces complicat ce implica folosirea diferitelor tipuri de utilaje si echipamente industriale.

Asamblarea acestora in linii de productie complexe, cu benzi transportoare, sisteme de filtrare, separatoare magnetice, site industriale inseamna in primul rand o munca de proiectare laborioasa.

Pentru o eficienta maxima, echipamentele trebuie sa fie perfect compatibile si sa functioneze dupa parametrii tehnici bine dimensionati. Acest lucru este usor de realizat cand toate componentele unei linii de productie sunt realizate de un singur producator.

Este ceea ce compania noastra va ofera: linii complexe de prelucrare cu utilaje si echipamente industriale proiectate, realizate si testate in aceeasi fabrica de productie astfel incat este garantata o compatibilitate si fiabilitate pe termen lung.

Indiferent de domeniul de activitate si cerintele tehnologice, punem la dispozitie echipamente si asamblarea lor in linii de productie complexe. Acestea sunt atent alese in functie de tipul de roca, marimea rocilor in stadiile primare, tipurile de materiale finite dorite.

Munca noastra incepe de la masa de proiectare si se termina atunci cand testele finale sunt incheiate cu succes.

Expertii nostri iau in calcul toate detaliile legate de amplasarea geografica a viitoarei linii de productie, impactul asupra mediului, caile de acces si transport astfel incat, inca din faza de proiectare sa beneficiati de cunostinte, analize si estimari care sa va ajute sa luati deciziile importante.

Mai departe, toti pasii unui proces de altfel complex, ce presupune transportul utilajelor la locul de instalare, instalarea si testarea liniei de productie, sunt atent urmariti de specialistii nostri.

Pentru proiecte de anvergura putem lucra chiar in etape, intr-o dezvoltare modulara fara a avea riscul incompatibilitatii intre partile componente.
Din Gura in Gura